De Boot Specialist is gespecialiseerd in het onderhoud aan diesel- en buitenboordmotoren en elektrische systemen.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw boot in topconditie te houden, zodat u zonder zorgen kunt genieten van het water. Daarom bieden wij uitgebreide diensten aan voor het onderhoud aan uw motor, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw boot veilig en betrouwbaar is.

Onze technici zijn gekwalificeerd en ervaren in het werken aan alle soorten diesel- en buitenboordmotoren, en kunnen u helpen bij alles van reguliere onderhoudsbeurten tot complexere reparaties. Wij gebruiken altijd hoogwaardige onderdelen en volgen de fabrieksspecificaties voor het uitvoeren van onderhoud.

Ook voor het onderhoud aan uw elektrische systemen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u helpen bij alles van het vervangen van batterijen tot het installeren van nieuwe elektrische systemen. Onze technici zijn ervaren in het diagnosticeren van elektrische problemen en zullen uw boot zo snel als mogelijk weer in werking brengen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor motoronderhoud of om een afspraak te maken voor uw boot. Wij staan klaar om u te helpen en uw boot in topconditie te houden!