Wij bieden verschillende transportmogelijkheden aan voor sloepen en tenders met onze diverse boottrailers tot 3500kg.

Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen voor een veilig transport van uw boot van A naar B. Wij begrijpen dat uw boot voor u van onschatbare waarde is en daarom nemen wij alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat uw boot zo goed als mogelijk veilig en onbeschadigd op de bestemming aankomt.

Als u niet in de gelegenheid bent om uw boot zelf te vervoeren, kunt u gebruik maken van onze transportdienst. Wij kunnen uw boot ophalen en afleveren op elke gewenste locatie in Nederland en daarbuiten. Bovendien kunnen wij u helpen bij het te water laten en ophalen van uw boot. In Reeuwijk hebben wij de mogelijkheid om met een kraan uw boot in en uit het water te halen. Ook is er een geschikte trailer helling.

Onze klanten waarderen onze diensten vanwege onze flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat uw boot op tijd en zonder problemen op de plaats van bestemming arriveert. Of het nu gaat om het transporteren van een nieuwe boot naar een jachthaven of om het verplaatsen van uw eigen boot voor onderhoud of reparatie, wij zijn er om u te helpen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het transporteren van uw boot? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Wij helpen u graag verder!

boot transport

Vele tevreden klanten gingen u voor

“Topservice. Een vakman die weet waar hij het over heeft. Denkt goed met je mee en handelt vlot en doeltreffend.”

boot transport